Notícies

L’AEI TÈXTILS a l’ITMA 2023

27/06/2023

L’AEI Tèxtils va participar a la ITMA 2023, la fira mundial més important de tecnologia, equipament i solucions tèxtils celebrada a Milà del 8 al 14 de juny.

El clúster va disposar d’un estand en què empreses i organitzacions de tot el món s’hi van acostar per conèixer-ne de primera mà l’activitat, fer networking i compartir experiències.

Els socis del clúster Pages Valentí, Tanatex Chemicals, ANTEX i EURECAT van participar a la fira amb el seu propi estand.

Diversos socis de l’AEI Tèxtils també van ser-hi presents i varen visitar-ne l’estand.

També varen passar per l’estand de l’AEI Tèxtils un nombrós grup d’estudiants del grau en Enginyeria de Tecnologia i Disseny Tèxtil de la Universitat Politècnica de Catalunya, impartit a Terrassa, que varen visitar la fira acompanyats de diversos professors.

Durant la fira, es varen presentar diversos projectes que l’AEI Tèxtils està duent a terme, com In Transit, HiTechtex o xBUILD-EU, entre altres. L’equip del clúster va rebre la visita de diversos socis d’aquests projectes.

Durant els set dies de fira, l’AEI Tèxtils va organitzar diverses activitats per promoure el networking dels seus socis, oferint un espai per a reunions al seu estand, visites organitzades a diversos estands i la celebració de dos còctels informals per facilitar la interacció entre els socis i amb altres empreses i organitzacions nacionals i internacionals.

L’equip del clúster va participar en diversos tours organitzats per la Plataforma Tecnològica Tèxtil Europea (ETP), de la que n’és soci i amb la que va compartir recursos durant la fira (situada al estand veí).

El 19 de juliol, el clúster celebrarà el webinar “Panorama ITMA 2023” per exposar les principals tendències i innovacions que van ser presentades durant aquesta edició de la fira com un servei exclusiu per als seus socis.

L’AEI Tèxtils dona suport a la internacionalització dels seus socis mitjançant diversos projectes, oferint serveis d’elevat valor afegit com missions exploratòries amb agendes personalitzades. El calendari inclou missions a Canadà al novembre del 2023 i al Japó al març del 2024 i la participació a la fira Techtextil Frankfurt l’any 2024.

Vídeo de l’AEI Tèxtils a l’ITMA 2023

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest