Qui som

Equip

Ariadna Detrell

Ariadna Detrell

Cluster Manager

adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster. Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

Josep Casamada

Josep Casamada

Responsable de projectes del clúster

projectes@textils.cat

Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer Químic i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

Ivana Unkovic

Ivana Unkovic

Innovació

iunkovic@textils.cat

Doctora i professora universitària d’estudis interdisciplinaris en Ciències Socials i Humanitats per la Universitat de Ljubljana, Eslovènia. Màster en Gestió de Projectes de Cooperació Internacional, Gestió de projectes europeus i Màster en gestió de projectes del patrimoni cultural. Experiència al sector de la R+D+i en ciències socials, humanitats digitals, cultura, informàtica i matemàtiques.

Àlex Blay

Àlex Blay

Desenvolupament de negoci

ablay@textils.cat

Enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (especialitat en organització) i MBA Internacional per l’Instituto de Empresa. Experiència en innovació i gestió de projectes en consultoria, finançament europeu i start-ups tecnològiques.

Marta Casadesús

Marta Casadesús

Tecnologia tèxtil/sostenibilitat

mcasadesus@textils.cat

Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

David Gómez

David Gómez

Comunicació i Desenvolupament Corporatiu

dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes. Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

Àlex Gascón

Àlex Gascón

Comunicació

agascon@textils.cat

Graduat en Periodisme i Màster en Comunicació Corporativa. Experiència en comunicació externa i interna en departaments de comunicació i marketing de diversos sectors, així com en mitjans de comunicació. 

Pin It on Pinterest