Qui som

Equip

Ariadna Detrell

Ariadna Detrell

Cluster Manager

adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster. Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

Josep Casamada

Josep Casamada

Responsable de projectes del clúster

projectes@textils.cat

Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer Químic i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

Mònica Castellà

Mònica Castellà

Internacionalització

mcastella@textils.cat

Màster en Disseny i Elaboració de Projectes europeus per la Europa Business School. Postgrau en Negocis i Economia d’Àsia oriental per la Universitat Oberta de Catalunya i diplomada en Turisme per la Universitat de Girona. Experiència en projectes internacionals i en formació i consultoria a empreses que volen fer negocis a la regió de l’Àsia Pacífic.

Marta Casadesús

Marta Casadesús

Tecnologia tèxtil/sostenibilitat

mcasadesus@textils.cat

Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

David Gómez

David Gómez

Comunicació i desenvolupament corporatiu

dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes. Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

Àlex Gascón

Àlex Gascón

Comunicació

agascon@textils.cat

Graduat en Periodisme i Màster en Comunicació Corporativa. Experiència en comunicació externa i interna en departaments de comunicació i marketing de diversos sectors, així com en mitjans de comunicació. 

Pin It on Pinterest