Qui som

Equip

Ariadna Detrell

Ariadna Detrell

Cluster Manager

adetrell@textils.cat

Responsable executiva del clúster. Doctora per la Universitat Politècnica de Catalunya. Diplomada en Estudis Avançats Tèxtils. Enginyera en Organització Industrial. Enginyera Tècnica Química. Experiència en el sector de materials tèxtils avançats, en gestió de projectes de Recerca i Desenvolupament, gestió de projectes d’innovació i en diversificació estratègica.

Josep Casamada

Josep Casamada

Responsable de projectes del clúster

projectes@textils.cat

Màster en Direcció i Gestió de la Innovació per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en enginyeria química per la Universitat de Colorado. Enginyer Químic i Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Experiència internacional en el sector de materials avançats, en gestió de projectes de recerca, desenvolupament i innovació.

David Gómez

David Gómez

Comunicació i Desenvolupament Corporatiu

dgomez@textils.cat

Desenvolupament corporatiu i gestió administrativa de projectes. Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública. Experiència en gestió administrativa de projectes i en tasques de comunicació.

Marta Casadesús

Marta Casadesús

Tecnologia tèxtil/sostenibilitat

mcasadesus@textils.cat

Doctora en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya. Màster en Enginyeria Tèxtil. Enginyera Tècnica Industrial especialitat Química. Experiència en recerca, economia circular, biomaterials i sostenibilitat aplicats al sector tèxtil.

Àlex Gascón

Àlex Gascón

Comunicació

agascon@textils.cat

Graduat en Periodisme i Màster en Comunicació Corporativa. Experiència en comunicació externa i interna en departaments de comunicació i marketing de diversos sectors, així com en mitjans de comunicació. 

Oxana Dabrock

Oxana Dabrock

Innovació

odabrock@textils.cat

Enginyera Tèxtil per la Universitat de Ciències Aplicades de Niederrhein, Alemanya. Dret Internacional i Estudis Jurídics, LL.B. per la Universitat de l’Estat de Moldàvia. Experiència en gestió de projectes públics i privats a la indústria de tèxtils tècnics, recerca i desenvolupament, i optimització de processos en la fabricació.

Cinta Gascón

Cinta Gascón

Competències

cgascon@textils.cat

Màster en Traducció Professional i graduada en Estudis Anglesos per la Universitat Rovira i Virgili. Experiència en formació d’adults i en el sector de gestió de projectes tant nacionals com internacionals. 

Pin It on Pinterest