Els promotors de l’ECODISTEX són el clúster de tèxtils tècnics de Catalunya (AEI Tèxtils) i el Centre Tecnològic Leitat:

    L’AEI TÈXTILS és una associació sense ànim de lucre, que té com a objectiu aglutinar totes les empreses i entitats catalanes vinculades directa o indirectament amb el sector de tèxtils d’ús tècnic, que conformen un pol productiu especialitzat amb avantatges competitius.

    Leitat és un Centre Tecnològic que té com a missió col·laborar amb empreses i altres entitats per crear valor econòmic, social i sostenible, a través de projectes I+D+2i  i processos tecnològics des de la innovació i la creativitat.

    Al projecte ECODISTEX hi participa la Unitat d’Economia Circular – Divisió de Sostenibilitat que disposa d’experiència en l’execució de projectes de producció sostenible, aplicació de l’ecodisseny i Anàlisi de Cicle de Vida, sensibilització i formació ambiental, ecoetiquetatge i comunicació ambiental. També hi col·laboren altres unitats que disposen d’expertesa en la millora tecnològica del sector tèxtil.

    Pin It on Pinterest