Notícies

L’AEI Tèxtils i el Packaging Cluster presenten un estat de l’art sobre bones pràctiques de packaging sostenible

02/03/2022

L’AEI Tèxtils, juntament amb el Packaging Clúster, han completat la primera actuació del projecte TEXSOSPACK, consistent en l’elaboració d’un estat de l’art de bones pràctiques de packaging sostenible.

El document elaborat identifica reptes, tendències i experiències sectorials nacionals i internacionals en forma de casos pràctics que puguin ser una referència per al sector dels materials tèxtils avançats.

Ambdues entitats presentaran l’estudi el 15 de març, de 10.30 a 11h, en format virtual. Les inscripcions poden realitzar-se mitjançant l’enllaç: https://forms.gle/VWw8dhTJKJJtCoJY6

La següent activitat del projecte serà la recopil·lació d’informació de les empreses del sector de materials tèxtils avançats per a detectar els principals reptes comuns que, al mes de juliol, seran exposats en una sessió interclúster tèxtil/packaging amb l’objectiu de generar potencials solucions.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest