Notícies

Workshop sobre Design Thinking

05/04/2017

L’AEI Tèxtils va organitzar, el 4 d’abril, un workshop sobre Design Thinking.

La sessió, que va tenir lloc a la seu del Centre Tecnològic Leitat, va anar a càrrec de Pep Martínex, formador, conferenciant i consultor trainer certificat en innovació estratègica per la Creative Education Foundation amb les metodologies: Design Thinking i Creative Problem Solving, també té la certificació internacional de l’ús i aplicació del Mètode Lombard, mètode ideat per Imagine Creativity Center i utilitzat a Silicon Valley per crear Start-up amb innovacions disruptives.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest