Notícies

Parlem d’ecodisseny

27/05/2018

L’AEI Tèxtils, en col·laboració amb LEITAT, en el marc del projecte ECODISTEX, han organitzat el workshop: Ecodisseny al sector tèxtil.

Aquest workshop, que va tenir lloc el 22 de maig a la seu de LEITAT a Terrassa, tenia l’objectiu de donar a conèixer l’ecodisseny a les empreses del sector i dotar-les de coneixements, eines i casos pràctics, per la seva aplicació; així com també poder identificar potencials de millora a les empreses participants.

Més informació


Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest