Notícies

Webinar sobre el mercat taiwanès

10/05/2019

El 9 de maig, l’AEI Tèxtils i ATEVAL, com a socis del projecte EU-TEXTILE2030, van organitzar un webinar per involucrar les seves PIMEs associades al mercat taiwanès.

El webinar es va organitzar amb la col·laboració de TAITRA, el Consell de Desenvolupament del Comerç Exterior de Taiwan.

Aquest webinar forma part de les activitats de preparació de la missió de prospectiva programada per al mes d’octubre de 2019, en cooperació amb tots els socis d’EUTEXTILE2030. L’objectiu del webinar era ajudar a les PIMEs espanyoles a entendre el mercat tèxtil a Taiwan, les principals àrees d’aplicació final i les potencials oportunitats.

Al webinar, la gerent de projectes de l’oficina espanyola de TAITRA va explicar les principals figures del sector tèxtil taiwanès i la fira de tèxtils innovadors TITAS.

EUTEXTILE2030 tindrà un estand en aquesta fira, durant la missió per donar a conèixer les innovacions en materials tèxtils avançats de les PIMEs europees, amb l’objectiu d’establir cooperacions i oportunitats de negoci.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Bonditex

Visita al soci Bonditex

El clúster ha visitat el soci Bonditex, especialista en processos d’acabat tèxtil.

Reunió d’In Transit

Reunió d’In Transit

Hem estat a Graz, els dies 21 a 23 de maig, participant a l’esdeveniment de matchmaking i a la reunió del consorci del projecte In Transit.

Pin It on Pinterest