Notícies

Un mes per a la conferencia internacional d’AUTEX

28/04/2017

Els dies 29 a 31 de maig tindrà lloc a Corfu (Grècia), la conferència anual d’AUTEX, l’Associació d’Universitats Tèxtils que reunieix les principals universitats en l’àmbit tèxtil de tot el món.

En aquesta edició, la conferència està organitzada pel membre d’AUTEX Piraeus University of Applied Sciences.

El congrés d’AUTEX és un dels esdeveniments científics més importants en l’àmbit tèxtil que reuneix els principals investigadors, experts, estudiants i persones de la indústria d’arreu del món per compartir els seus coneixements i l’intercanvi d’idees.

L’AEI Tèxtils és un dels membres del comitè organitzador internacional del congrés.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest