Notícies

Trobada amb el clúster de tèxtils tècnics de Marroc

06/04/2017

Els dies 3 i 4 d’abril, l’AEI Tèxtils va participar a la missió inversa amb el clúster de tèxtils tècnics del Marroc C2TM, organitzada per ACCIÓ.

L’AEI Tèxtils va presentar als representats marroquins de la missió les activitats que desenvolupa i es va mantenir una reunió amb el director del clúster, per definir possibles col·laboracions.

Durant la seva estada a Barcelona, el clúster va visitar les instal·lacions del soci de l’AEI Tèxtils, el Centre Tecnològic Leitat, a Terrassa.

    

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest