Notícies

Tèxtils.CAT segueix apostant per consolidar el valor afegit d’un model industrial competitiu i net

02/07/2024

Tèxtils.CAT ha iniciat el projecte Sustaintex, cofinançat pel programa Erasmus+, enfocat a la cooperació internacional per a l’educació i la formació. El seu objectiu és el foment de models econòmics sostenibles al sector tèxtil.

El projecte té com a objectiu generar un full de ruta accessible i assolible per a l’aplicació de l’economia circular i l’ecodisseny a través del desenvolupament d’un curs virtual obert sobre aquestes temàtiques, compilar un conjunt de models de negoci sostenibles aplicats a la indústria tèxtil i realitzar un curs a formadors d’aquesta indústria provinents tant del camp acadèmic com de l’empresarial.

El consorci  del projecte està format per 6 membres provinents de 5 països, entre els quals hi ha universitats, centres tecnològics i entitats vinculades al sector tèxtil europeu: la Universitat de Bogazici (Turquia), com a coordinadors, ENVIPARK (Itàlia), Cre.Thi.Dev. (Grècia), Genista Research Foundation (Malta), EREB SRL (Itàlia) i Tèxtils.CAT.

Tèxtils.CAT continua apostant per iniciatives que consolidin i difonguin models de producció que generin el menor impacte possible en l’entorn, mantenint la competitivitat empresarial i dotant-les d’aquest valor afegit.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest