Projectes

SUSTAINTEX

Programa: Erasmus+

Participació de l’AEI TÈXTILS: Soci. Consorci format per 6 membres: la Universitat de Bogazici, EREB, ENVIPARK, GENISTA i Cre.Thi.Dev.

Data inici: Desembre 2023

Data fi:  Juny 2025

Objectius:

SUSTAINTEX té com a objectiu la creació d’un full de ruta per a l’aplicació de l’economia circular i l’ecodisseny en el sector tèxil.

El consorci busca facilitar el camí per a l’adopció de models econòmics sostenibles aplicats al sector de la indústria tèxtil mitjançant iniciatives com el desenvolupament d’un curs virtual obert sobre economia circular i tèxtils sostenibles, la producció de models de negoci sostenibles per a la indústria tèxtil recollits en un llibre electrònic i l’execució d’un curs intensiu al respecte dirigit a formadors del sector tant del camp acadèmic com de l’industrial.

Per tal d’assolir aquests objectius, el consorci està integrat per membres provinents tant del camp de la indústria com del de l’educació superior, i està coordinat per la Universitat de Bogazici, Turquia.  

Més informació: Properament.

Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or the European Education and Culture Executive Agency (EACEA). Neither the European Union nor EACEA can be held responsible for them.

Pin It on Pinterest