Notícies

Sessió de networking del clúster català de tèxtils tècnics i Assemblea de l'AEI Tèxtils

22/06/2016

El 21 de juny, a la seu del Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT), va tenir lloc una sessió de networking oberta a totes les empreses catalanes del sector de tèxtils tècnics, organitzada per l’AEI Tèxtils amb l’objectiu de fomentar la relació entre els membres que conformen el clúster.
La sessió es va estructurar en tres blocs principals:

  • Breu presentació del l’AEI Tèxtils i la visió dels seus membres
  • Sessió who is who
  • Sessió de treball per a detectar necessitats en l’àmbit mediambiental per tal d’endegar actuacions concretes en benefici de les empreses del sector.

A la tarda va tenir lloc l’Assemblea Anual de l’entitat.
Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest