Notícies

Reunió i workshop del projecte FLAREX

23/01/2018

El 17 de gener es va celebrar la segona reunió anual del consorci del projecte LIFE-FLAREX, coordinat per l’AEI Tèxtils.

La reunió va tenir lloc a la seu del soci belga Centexbel, a Ghent.

Com a part de l’estratègia del projecte per a obtenir la retroalimentació de grups d’interès rellevants en moments clau del projecte, en aquesta reunió varen participar-hi els membres del consell assessor extern: Dunja Drmac, tècnica de sostenibilitat de la patronal tèxtil europea Euratex; Edie Engels, president de l’associació Flame Retardants Europe; la professora Mònica Ardanuy, de la Universitat Politècnica de Catalunya i Denis Mottet, tècnic científic de l’Agència Europea de productes Químics (ECHA).

El dia anterior, a la seu d’Euratex a Brussel·les, es va celebrar el workshop “Avenços en la substitució de productes químics retardants de flama perillosos per la salut i el medi ambient en el sector tèxtil llar i contract”. L’esdeveniment, organitzat per l’equip del projecte LIFE-FLAREX, juntament amb Euratex i la ECHA va comptar amb la participació de 32 persones de diverses organitzacions de 8 països europeus.

Més informació

 

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita a Comercial Torrens

Visita a Comercial Torrens

Visitem el soci Comercial Torrens, filatura estamera especialitzada en barreges de lli amb...

Pin It on Pinterest