Notícies

Reunió de llançament de la Smart Specialisation Platform on Industrial Modernisation

18/11/2016

L’AEI Tèxtils va estar present a la reunió de llançament de la Smart Specialisation Platform on Industrial Modernisation (S3), que va tenir lloc a Barcelona els dies 16 i 17 de novembre.
La plataforma S3 és un instrument de la Comissió Europea per a que les regions que tenen prioritats en les seves estratègies de recerca i innovació per a una especialització intel·ligent (RIS3) en relació amb la modernització industrial, uneixin forces en projectes d’inversió conjunta per fomentar el desenvolupament de noves cadenes de valor europees.
En aquest marc, el sector tèxtil català, està representat dins la iniciativa Regiotex, una de les àrees temàtiques que ha sol·licitat formar part de plataforma S3.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest