Notícies

Projecte col·laboratiu entre socis de l’AEI Tèxtils i del Clúster del Packaging

07/02/2019

El mes de gener va arrencar el projecte Nou producte plàstic fabricat amb residu de la indústria tèxtil que té com a objectiu introduir al mercat productes de plàstic fabricats amb gransa de polipropilè recuperada procedent de residus de la indústria tèxtil.

El projecte el duen a terme les empreses LIASA i NGPLASTICS, membres de l’AEI Tèxtils i del Clúster del Packaging, respectivament. Ambdós clústers col·laboraran en el projecte, que està cofinançat per l’Agència de Residus de Catalunya.

El 23 de gener, les dues empreses i els clústers es varen reunir a la seu de LIASA, a la Selva del Camp, per a concretar el pla de treball del projecte, que tindrà una durada d’un any.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest