Històries d'èxit

POLISILK – SMART-HORSE-RIDING: La nova solució cap a un entrenament de cavalls òptim i benestar dels cavalls

Problema

POLISILK és una empresa innovadora que pretén convertir-se en líder del mercat amb projectes estratègics que abordin la seva visió a llarg termini per a contribuir a les necessitats mediambientals i socials i a les normes de qualitat: el sistema de qualitat interna implementat ISO 9001: 2008 ajuda a augmentar la confiança del client en productes disruptius i d’alta qualitat.

Solució de POLISILK

POLISILK ha co-desenvolupat juntament amb SENSING TEX, com a proveïdor de tecnologia, un prototip per al sector equine. 

L’anomenada “SMART-HORSE-RIDING” és una half pad intel·ligent que integra l’electrònica flexible (sensors de pressió i electrònica modular) amb un component tèxtil: un sobre de tela multifilament d’alta qualitat. Els diferents punts de pressió generats per la posició del genet al cavall es visualitzen a través d’una aplicació que genera mapes de d’alta resolució en temps real. D’aquesta manera, es millora l’entrenament mentre que es minimitza el dolor a la part posterior del cavall. 

Dins del marc de SmartEEs

Aquest projecte va ser possible a través de SmartEEs (un programa d’acceleració europeu cofinançat per H2020) suport tècnic i financer, i va ser el primer pas de POLISILK cap a la creació de noves solucions tèxtils intel·ligents.

Pin It on Pinterest