Històries d'èxit

HILATURAS ARNAU – Fils reciclats
i sostenibles

Problema

Al 2020, la companyia va ampliar la seva cartera de productes amb fils veganes naturals, barrejant diferents fibres naturals i biodegradables: bambú, blat de moro, cànem, kapok, tencel, etc. Les fibres són naturals 100% veganes, sostenibles i biodegradables. A dia d’avui, funciona en diversos mercats europeus, com França, Portugal, Itàlia, Regne Unit o Alemanya.

Solució d’HILATURAS ARNAU

HILATURAS ARNAU, amb l’objectiu d’ampliar el seu mercat al 2020, va iniciar el projecte Circular Technical Textiles, cofinançat per INNOWWIDE program. Es tracta d’una avaluació de viabilitat de les necessitats d’adaptació per als fils tècnics reciclats en el mercat indi, a causa de l’enorme i creixent demanda d’aplicacions tèxtils de protecció i industrial al país.

L’estratègia de valor afegit

HILATURAS ARNAU du a terme constantment nous desenvolupaments, per crear noves col·leccions de fils, sempre d’acord amb l’estratègia d’afegir valor mediambiental al medi ambient i al consumidor. Compta amb el Global Recycled Standard com a certificació de la companyia voluntària.

Pin It on Pinterest