Projectes

HACKTEX

 

HACKTEX – Innovative smart textiles & entrepreneurship

Programa: Erasmus+

Participació de l’AEI TÈXTILS: Soci. Consorci format per 6 membres: CIAPE, la Universitat de Borås, la Universitat de West Attica, TITERA i la Universitat Tècnica de Iaşi.

Data inici: Febrer 2022

Data fi:  Juliol 2024

Objectius:

Hacktex cerca dotar de resiliència, versatilitat i innovació el sector tèxtil europeu abordant els buits existents entre l’àmbit acadèmic i la indústria. Crearà noves oportunitats per al sector tèxtil connectant-lo amb altres indústries.

Aquests objectius s’abordaran mitjançant el disseny i la prova de noves eines metodològiques educatives a les institucions d’educació superior involucrades en el Projecte, així com amb la investigació sobre tèxtils intel·ligents i les seves múltiples aplicacions. Com a resultat, el projecte produirà diversos continguts innovadors relacionats amb els tèxtils intel·ligents i les seves aplicacions potencials en medicina, automoció i aeronàutica, esport, protecció personal i construcció i hàbitat, entre d’altres.

Aquest contingut seguirà una metodologia educativa dissenyada de manera que permeti als estudiants, com a futurs especialistes del sector tèxtil, explorar noves aplicacions i productes tèxtils, així com abordar possibles barreres i limitacions.

    Més informació: hacktex.eu

    Pin It on Pinterest