Els nostres socis

EURECAT

Activitats:

Parc Tecnològic del Vallès. Avinguda Universitat Autònoma, 23
E-08290 Cerdanyola del Vallès

Tel.: +34 937 41 91 00
E-mail: sylvia.hertes@eurecat.org

Eurecat és el principal centre tecnològic de Catalunya i la segona organització d’investigació privada més gran del sud d’Europa. Eurecat proveeix al sector empresarial i industrial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per a donar resposta a les necessitats d’innovació de les empreses i impulsar la seva competitivitat.

El valor afegit que proporciona Eurecat accelera la innovació, redueix la despesa a infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat segons les necessitats de cada empresa. Aporta solucions diferencials per a contribuir a la cadena de valor amb iniciatives que sumen innovació i empresa per a multiplicar capacitats, optimitzar recursos i generar rendibilitat.

Així mateix, a la seva voluntat de col·laborar amb altres agents del sistema innovador nacional, Eurecat estableix acords i convenis de cooperació amb altres centres que permeten que les investigacions i desenvolupaments tecnològics que requereixen competències i equips disponibles en altres centres siguin realitzats de manera coordinada i avantatjosa per a les empreses.

La base de la seva activitat són els serveis R+D aplicat enfocats a aportar solucions per a les seves necessitats específiques. L’especialització tecnològica del centre es divideix en quatre Àrees Tecnològiques: Industrial, Digital, Biotecnològica i de la Sostenibilitat. Les quals, en el seu conjunt, compten amb un alt grau de coneixement i especialització en més de 20 àmbits tecnològics, entre aquests: intel·ligència artificial, ciberseguretat, fabricació avançada, materials intel·ligents, printed electronics, robòtica i automatització, medical devices, sostenibilitat o nutrició i salut. Aquestes capacitats multitecnològiques i multidisciplinàries permeten a Eurecat fer front a reptes complexos de forma integral com a soci de primer nivell per a l’empresa.

A més, disposa d’equipaments científics i tecnològics d’avantguarda i de laboratoris propis com el Centre de Ciències Ómiques o una nova planta pilot de Plastrònica, que és la primera en l’àmbit europeu.

L’activitat d’Eurecat es dirigeix a diversos sectors empresarials rellevants per la seva implantació al territori i contribució al PIB, destacats entre ells automoció, alimentació, turisme, salut, energia i recursos, construcció, ferroviari i aeronàutic, indústries culturals i creatives, sistemes i processos industrials, tèxtil i TIC.

• L’enfocament multidisciplinari i multitecnologia per a aportar solucions tecnològiques innovadores.

• Posem el coneixement a disposició de les empreses i la Societat per a obtenir solucions enfocades a l’arribada a mercat.

• Som referents als grans divers actuals: La indústria 4.0 i la sostenibilitat.

Pin It on Pinterest