Notícies

Primers resultats del projecte MIDWOR-LIFE

19/05/2016

El projecte europeu MIDWOR-LIFE, coordinat per l’AEI Tèxtils, ha publicat els primers resultats obtinguts, en els primers sis mesos de treball.
L’objectiu del projecte és realitzar un anàlisi de l’impacte ambiental de les millors tecnologies disponibles actualment que siguin alternativa als DWOR (repel•lents de líquids) tòxics, utilitzats en processos d’acabat tèxtil, especialment els que contenen fluorats, i demostrar quines són les millors alternatives: les menys tòxiques i amb menor impacte ambiental però que a la vegada es mantinguin les propietats requerides al teixit.
Els primers resultats del projecte corresponen a la selecció dels productes DWOR utilitzats actualment i les seves alternatives, així com els materials tèxtils a utilitzar en l’estudi.
Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest