Notícies

Primers resultats del projecte MIDWOR-LIFE

19/05/2016

El projecte europeu MIDWOR-LIFE, coordinat per l’AEI Tèxtils, ha publicat els primers resultats obtinguts, en els primers sis mesos de treball.
L’objectiu del projecte és realitzar un anàlisi de l’impacte ambiental de les millors tecnologies disponibles actualment que siguin alternativa als DWOR (repel•lents de líquids) tòxics, utilitzats en processos d’acabat tèxtil, especialment els que contenen fluorats, i demostrar quines són les millors alternatives: les menys tòxiques i amb menor impacte ambiental però que a la vegada es mantinguin les propietats requerides al teixit.
Els primers resultats del projecte corresponen a la selecció dels productes DWOR utilitzats actualment i les seves alternatives, així com els materials tèxtils a utilitzar en l’estudi.
Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest