Notícies

Presentem el nostre nou equip

08/11/2019

En els darrers mesos, l’activitat de l’AEI Tèxtils ha incrementat considerablement, especialment degut a l’augment progressiu en el número de socis el darrer any i als nous projectes tant dels socis com del propi clúster.

Aquest fet ha suposat la necessitat d’adaptar els perfils requerits per a dur a terme les activitats del clúster així com a complementar-lo amb nous perfils.

Actualment, l’AEI Tèxtils compta amb una plantilla de 4 persones amb dedicació completa, amb perfils complementaris diversos per aportar la seva experiència tant en el sector dels tèxtils tècnics, com en el desenvolupament d’activitats d’innovació, gestió de projectes o en processos de reorientació estratègica:

  • Ariadna Detrell, Dra. en Organització Industrial, com a Clúster Manager
  • Josep Casamada, Enginyer Químic i Enginyer Tècnic Industrial, com a Project Manager.
  • Núria Campmany, Graduada en Biotecnologia, com a Junior Project Manager.
  • David Gómez, Graduat en Ciència Política i en Gestió Pública, com a responsable de Desenvolupament Corporatiu.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest