Notícies

Presentació del projecte europeu CircE

02/06/2017

El 25 de maig, l’AEI Tèxtils va assistir a la presentació del projecte europeu CircE, en el que hi participa Catalunya a través de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El projecte, cofinançat pel programa europeu Interreg,  té com a objectiu detectar les oportunitats i les barreres d’implantar instruments i polítiques d’economia verda i circular. Catalunya treballarà en dos sectors concrets: el tèxtil i el de les begudes. Els resultats que es volen obtenir són:

  • la detecció de les oportunitats resultants del desenvolupament de projectes tècnics de millora en economia circular aplicats als sectors seleccionats per cada regió (intercanvi inter-regional),
  • l’anàlisi de les barreres d’implementar aquests projectes,
  • la identificació de les polítiques sectorials específiques i dels projectes tècnics de millora que es poden implantar des de l’administració per accelerar la transició de cada sector cap a l’economia circular, i
  • la sensibilització envers l’economia circular de les empreses, organitzacions empresarials i altres parts interessades.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest