Notícies

Presentació de la publicació "Tot Plegat" al CDMT

15/04/2016

El 14 d’abril es va presentar al Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT), soci de l’AEI Tèxtils, el catàleg de l’exposició Tot Plegat. Un retrat de la Catalunya tèxtil recent.
L’AEI Tèxtils i el Centre Tecnològic Leitat han col·laborat en el catàleg, amb l’article: La R+D al sector tèxtil. Estat actual, tendències.
Tot plegat és una exposició co-produïda pel CDMT i el Museu d’Arenys de Mar dins del marc del Circuit de Museus Tèxtils i de Moda a Catalunya, que pretén posar de relleu el valor documental dels arxius industrials (dissenys originals, mostraris, fitxes tècniques, etc.), a través dels quals es poden conèixer de manera precisa el desenvolupament del sector tèxtil tant des del punt de vista social com tecnològic i econòmic. L’exposició es pot visitar al CDMT fins el 10 de juliol.
cdmt_2
Accedir a la publicació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest