Notícies

Activitats de l’AEI Tèxtils a Techtextil

21/05/2019

L’AEI Tèxtils va estar present a la fira de tèxtils tècnics més important del món, TECHTEXTIL, que va tenir lloc a Frankfurt del 14 al 17 de maig.

Des de la seva creació al 2008, l’AEI Tèxtils ha estat present en totes les edicions de la fira, que es celebra cada dos anys en paral·lel amb la fira TEXPROCESS.

Sis dels socis de l’AEI Tèxtils varen participar a la fira amb el seu propi estand: ANTEX, C.P. ALUART, E.CIMA S.A.U, MARINA TEXTIL, MITSA i POLISILK.

Durant la fira, els socis de l’AEI Tèxtils varen tenir la oportunitat de participar en reunions B2B amb empreses d’altres clústers membres del clúster europeu de materials tèxtils avançats EU-TEXTILE2030. En total es varen organitzar més de 50 reunions.

Altres projectes en els que l’AEI Tèxtils participa, o lidera, també varen estar presents a Techtextil: LIFE-FLAREX, TEXSTRA i CONTEXT.

Més informació

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest