Notícies

Activitats de l’AEI Tèxtils a Techtextil

21/05/2019

L’AEI Tèxtils va estar present a la fira de tèxtils tècnics més important del món, TECHTEXTIL, que va tenir lloc a Frankfurt del 14 al 17 de maig.

Des de la seva creació al 2008, l’AEI Tèxtils ha estat present en totes les edicions de la fira, que es celebra cada dos anys en paral·lel amb la fira TEXPROCESS.

Sis dels socis de l’AEI Tèxtils varen participar a la fira amb el seu propi estand: ANTEX, C.P. ALUART, E.CIMA S.A.U, MARINA TEXTIL, MITSA i POLISILK.

Durant la fira, els socis de l’AEI Tèxtils varen tenir la oportunitat de participar en reunions B2B amb empreses d’altres clústers membres del clúster europeu de materials tèxtils avançats EU-TEXTILE2030. En total es varen organitzar més de 50 reunions.

Altres projectes en els que l’AEI Tèxtils participa, o lidera, també varen estar presents a Techtextil: LIFE-FLAREX, TEXSTRA i CONTEXT.

Més informació

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest