Notícies

Participem a la reunió de stakeholders del projecte CirCE

22/06/2018

El 21 de juny, l’AEI Tèxtils va participar a una reunió de stakeholders del sector tèxtil del projecte europeu CirCE, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte té com a objectiu identificar oportunitats i barreres per a l’aplicació de mesures d’economia circular en diferents sectors econòmics i proposar instruments i polítiques que contribueixin a impulsar-les.

A la reunió, la consultora AD Market va presentar un estudi realitzat en el marc del projecte en el qual s’han detectat 7 oportunitats d’economia circular i les corresponents barreres per al seu desplegament al sector. La sessió de treball, amb representants dels diferents agents implicats en el sector tèxtil, tenia com a objectiu posar en comú les oportunitats detectades i analitzar conjuntament el diferent grau de prioritat de les oportunitats identificades.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió de Regiogreentex

Reunió de Regiogreentex

Els dies 11, 12 i 13 de març va tenir lloc, a Vila Nova de Famalicão, una reunió del projecte europeu Regiogreentex.

Participació a la fira TriaFutur

Participació a la fira TriaFutur

L’AEI Tèxtils va participar a la fira TriaFutur col·laborant amb l’Institut Industrial de Terrassa – Gremi Tèxtil, soci del clúster.

Pin It on Pinterest