Notícies

Participem a la reunió de stakeholders del projecte CirCE

22/06/2018

El 21 de juny, l’AEI Tèxtils va participar a una reunió de stakeholders del sector tèxtil del projecte europeu CirCE, organitzada pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte té com a objectiu identificar oportunitats i barreres per a l’aplicació de mesures d’economia circular en diferents sectors econòmics i proposar instruments i polítiques que contribueixin a impulsar-les.

A la reunió, la consultora AD Market va presentar un estudi realitzat en el marc del projecte en el qual s’han detectat 7 oportunitats d’economia circular i les corresponents barreres per al seu desplegament al sector. La sessió de treball, amb representants dels diferents agents implicats en el sector tèxtil, tenia com a objectiu posar en comú les oportunitats detectades i analitzar conjuntament el diferent grau de prioritat de les oportunitats identificades.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Reunió d’ADDTEX

Reunió d’ADDTEX

Els dies 3 i 4 de juliol, l’equip del clúster va ser a Prato, participant a una reunió de seguiment del projecte ADDTEX.

ADDTEX Innovation Bootcamp

ADDTEX Innovation Bootcamp

Del 2 al 5 de juliol, 25 estudiants de diferents països europeus es varen reunir a Prato per participar a l’ADDTEX Innovation Bootcamp.

Pin It on Pinterest