Notícies

Participem a la conferència final del projecte SmartPro

23/06/2017

El 21 de juny, va tenir lloc a la seu del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, la conferència final del projecte de recerca europeu SmartPro.

El projecte, en el qual hi participava el Centre Tecnològic Leitat (membre de l’AEI Tèxtils) com a soci,  tenia com a objectiu desenvolupar indumentària de protecció lleugera, intel·ligent i ergonòmica per a personal de cossos de seguretat, mitjançant l’aplicació de tractaments superficials i incorporant sistemes intel·ligents (p.ex. sensors del ritme cardíac).

A la conferència es varen presentar els principals resultats i prototipus obtinguts.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest