Notícies

Participem a la primera escola d’estiu de la xarxa CONTEXT

25/09/2019

Del 17 al 20 de setembre, va tenir lloc a Rethymno (Creta, Grècia), el primer curs d’estiu organitzat per CONTEXT, la xarxa d’experts europeus en materials tèxtils avançats.

L’AEI Tèxtils, com a entitat coordinadora de CONTEXT, va estar present al curs dedicat especialment als materials tèxtils en construcció i en protecció personal.

Van participar en el curs 16 experts d’11 països europeus i de diferents perfils: investigadors en universitats, en centres tecnològics i també en empreses (dos d’ells socis del clúster), relacionats amb el sector tèxtil o amb les seves aplicacions finals en els sectors de la construcció i la protecció personal.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest