Notícies

Participació a la jornada "El suport de l'administració pública a les activitats d'innovació"

26/05/2016

L’AEI Tèxtils va estar present a la jornada “El suport de l’administració pública a les activitats d’innovació”, que va tenir lloc a Terrassa el 25 de maig, organitzada per Orbital 40 i l’Ajuntament de Terrassa.
Juli Mas, Director de l’àrea de consultoria d’Innova Experts Group va exposar les possibilitats de deduccions fiscals per R+D. Àlvaro Tàpia, Gestor d’Innovació d’ACCIÓ va presentar els diversos instruments que l’entitat ofereix a les PIMEs i, finalment, Miquel Montaner, CTO de Blue Room Innovation va exposar el cas d’èxit de la seva empresa en l’aplicació dels diferents instruments per a la realització de projectes de R+D.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest