Notícies

Participació a la conferència de la ETP a Brussel·les

19/10/2016

L’AEI Tèxtils va participar, els dies 12 i 13 d’octubre, a la conferència internacional EU Textiles – Going Digital, Going High-Tech, organitzada per la plataforma tecnològica tèxtil europea.
El dia 13, a la sessió “Materials funcionals i intel·ligents per a la salut i el benestar”, la Dra. Ariadna Detrell, clúster manager de l’AEI Tèxtils, va presentar-hi el projecte Betitex, promogut pel clúster i en el que hi participen tres dels seus membres.
El mateix dia 13, al mateix recinte, es va celebrar l’esdeveniment final del projecte TECLO, en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci. La Dra. Detrell hi va presentar l’EQF (Marc Europeu de Qualificacions) per als directius del sector tèxtil i de la confecció, elaborat per l’AEI Tèxtils en el marc del projecte.
????????????????????????????????????
 
 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest