Notícies

Participació a la conferència de la ETP a Brussel·les

19/10/2016

L’AEI Tèxtils va participar, els dies 12 i 13 d’octubre, a la conferència internacional EU Textiles – Going Digital, Going High-Tech, organitzada per la plataforma tecnològica tèxtil europea.
El dia 13, a la sessió “Materials funcionals i intel·ligents per a la salut i el benestar”, la Dra. Ariadna Detrell, clúster manager de l’AEI Tèxtils, va presentar-hi el projecte Betitex, promogut pel clúster i en el que hi participen tres dels seus membres.
El mateix dia 13, al mateix recinte, es va celebrar l’esdeveniment final del projecte TECLO, en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci. La Dra. Detrell hi va presentar l’EQF (Marc Europeu de Qualificacions) per als directius del sector tèxtil i de la confecció, elaborat per l’AEI Tèxtils en el marc del projecte.
????????????????????????????????????
 
 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest