Notícies

Participació a la conferència de la ETP a Brussel·les

19/10/2016

L’AEI Tèxtils va participar, els dies 12 i 13 d’octubre, a la conferència internacional EU Textiles – Going Digital, Going High-Tech, organitzada per la plataforma tecnològica tèxtil europea.
El dia 13, a la sessió “Materials funcionals i intel·ligents per a la salut i el benestar”, la Dra. Ariadna Detrell, clúster manager de l’AEI Tèxtils, va presentar-hi el projecte Betitex, promogut pel clúster i en el que hi participen tres dels seus membres.
El mateix dia 13, al mateix recinte, es va celebrar l’esdeveniment final del projecte TECLO, en el que l’AEI Tèxtils participa com a soci. La Dra. Detrell hi va presentar l’EQF (Marc Europeu de Qualificacions) per als directius del sector tèxtil i de la confecció, elaborat per l’AEI Tèxtils en el marc del projecte.
????????????????????????????????????
 
 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest