Notícies

Participació al projecte europeu Ecotexnano

12/12/2014

L’AEI Tèxtils va participar, com a membre de l’External Advisory Board, a la reunió de seguiment del projecte Ecotexnano, celebrada el 2 de desembre. La reunió va tenir lloc a la seu de l’empresa Vincolor, S.A., a Terrassa, membre de l’AEI Tèxtils i soci del projecte. Ecotexnano, liderat pel Centre Tecnològic Leitat, té com a objectiu dissenyar una eina innovadora per a millorar l’avaluació del risc i promoure l’ús segur dels nanomaterials en la indústria de l’acabat tèxtil.

logo_ecotex_nanolife_logo_official

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest