Notícies

Participació a l’esdeveniment EU-Taiwan Cluster Collaboration

14/03/2019

L’AEI Tèxtils va assistir a l’esdeveniment EUTAIWAN Custer Collaboration que va tenir lloc a Lió els dies 6 i 7 de març en el marc dels Industry 4.0 International Days 2019 que es van dur a terme durant la fira Global Industrie.

L’AEI Tèxtils es va reunir amb diversos clústers amb l’objectiu de generar sinergies i oportunitats per a les seves empreses en diferents sectors d’aplicació final dels productos tèxtils, per tal de preparar la missió comercial a Taiwan, programada per a l’octubre de 2019 en el marc del projecte EU-TEXTILE2030.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest