Notícies

Noves convocatòries d’ajuts de CONTEXT

20/10/2019

La xarxa CONTEXT, liderada per l’AEI TÈXTILS, ha obert dues noves convocatòries d’ajuts per promoure la participació en conferències internacionals i els intercanvis d’investigadors mitjançant Missions Científiques de Curt Termini (STSMs).

La primera convocatòria estarà oberta fins al 31 d’octubre. Poden aplicar joves investigadors que presentin una ponència o pòster en un congrés internacional, relacionat amb la temàtica de CONTEXT, els materials tèxtils avançats.

La segona tancarà el 9 de novembre. Poden aplicar investigadors d’universitats, centres tecnològics o empreses que vulguin realitzar una estada en un centre d’un altre país, per aprendre noves tècniques, accedir a informació, instrumentació o mètodes específics, etc., amb una durada de 5 a 90 dies.

En en seu primer any d’activitat, CONTEXT ja ha atorgat tres ajuts per a la participació de tres persones a conferències internacionals.

També s’han atorgat nou ajudes per STSMs en les quals nou investigadors s’han desplaçat a institucions de la República de Macedònia del Nord, Alemanya, Regne Unit, Croàcia, Xipre, Portugal, Itàlia i la República Txeca per a realitzar estudis relacionats amb els materials tèxtils per a construcció, protecció personal, esport i per a automoció i aeronàutica .

Més informació STSMs

Més informació conferències internacionals

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Pin It on Pinterest