Notícies

Newsletter del projecte europeu WDS

01/03/2016

El projecte europeu WDS – Eco-Efficient Dry Wook Scouring with total by-products recovery ha editat el seu darrer Newsletter , una vegada finalitzat.
Com a resultat del projecte s’ha obtingut un nou procés de rentat de llana eficient i sostenible, de cicle tancat amb extracció de solvent.
El projecte, en el que hi han participat dos socis de l’AEI TÈXTILS (l’Institut de Química Avançada de Catalunya i el Centre Tecnològic LEITAT), ha estat cofinançat pel programa LIFE+ de la Comissió Europea.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest