Notícies

Newsletter del projecte europeu WDS

01/03/2016

El projecte europeu WDS – Eco-Efficient Dry Wook Scouring with total by-products recovery ha editat el seu darrer Newsletter , una vegada finalitzat.
Com a resultat del projecte s’ha obtingut un nou procés de rentat de llana eficient i sostenible, de cicle tancat amb extracció de solvent.
El projecte, en el que hi han participat dos socis de l’AEI TÈXTILS (l’Institut de Química Avançada de Catalunya i el Centre Tecnològic LEITAT), ha estat cofinançat pel programa LIFE+ de la Comissió Europea.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest