Notícies

Nova agenda estratègica d’innovació i recerca del sector tèxtil

19/10/2016

Durant la conferènciaEuropean Textiles – going digital, going high-tech”, els dies 12 i 13 d’octubre a Brussel·les, es va presentar la nova agenda estratègica d’innovació i recerca del sector tèxtil, elaborada per la plataforma tecnològica tèxtil europea.

El document, titulat “Cap a una quarta revolució industrial del sector tèxtil-confecció“, detalla els temes clau d’innovació i les prioritats de recerca de la indústria tèxtil i de la confecció Europea per a la pròxima dècada.

Els 4 grans eixos d’innovació són:

• Materials intel·ligents i d’elevades prestacions
• Models de negoci, cadenes de valor i manufactura avançada digitalitzats
• Economia circular i eficiència de recursos
• Solucions d’elevat valor afegit per a mercats atractius en creixement
Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest