Notícies

Mirador de mercat tèxtil-packaging: Reptes i solucions

03/12/2019

El 27 de novembre va tenir lloc a la seu de el Centre Tecnològic Leitat a Terrassa, el Mirador de Mercat organitzat per l’AEI Tèxtils i el Packaging Cluster.

La jornada va comptar amb la participació de 25 representants d’empreses i organitzacions d’ambdós clústers.

Dos membres de l’AEI Tèxtils, Manufacturas ARPE i FINSA – Filtros Industriales, varen presentar-hi les seves respectives empreses i els reptes relacionats amb el packaging als que han de fer front en la seva activitat industrial i comercial.

A continuació es va dur a terme una sessió de treball en la que varen participar tots els assistents, per a treballar sobre els reptes exposats.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest