Notícies

MIDWOR-LIFE es presenta a un webinar de la OCDE

30/10/2018

El 30 d’octubre, el projecte europeu MIDWOR-LIFE, liderat per l’AEI TÈXTILS va presentar els principals resultats del projecte en un webinar organitzat pel grup treball de substàncies perfluoradas de l’Organització per a la cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE). Aquest grup està format per diversos experts a nivell mundial i per les principals agències nacionals i internacionals de regulació de productes químics incloent l’Agència Europea de Productes Químics (ECHA) i l’Agència Nord-americana de protecció del medi ambient (EPA), entre d’altres.

Més informació

Accedir al webinar

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest