Notícies

L’esdeveniment final del projecte LIFE-FLAREX reuneix empreses i organitzacions per a debatre sobre les alternatives als actuals retardants de flama

18/06/2020

El projecte LIFE-FLAREX, coordinat per l’AEI Tèxtils, va celebrar el seu esdeveniment final el 17 de juny, en format webinar, que va comptar amb més de 60 participants.

L’objectiu del webinar era presentar els principals resultats del projecte LIFE-FLAREX i obrir el debat sobre la implementació d’estratègies de substitució de productes químics perillosos i les oportunitats per a la indústria tèxtil, particularment per als productes ignífugs utilitzats en procesos d’acabat tèxtil.

Entre els ponents convidats varen participar-hi representants de la Comissió Europea (Direcció General de Medi Ambient), EASME (Agència Executiva per a les PIMEs), la ECHA (Agència Europea de Substàncies Químiques), EURATEX (Confederació Europea de l’Tèxtil i la Confecció), ChemSec (Secretaria Internacional de Substàncies Químiques), l’Agència Federal de Medi Ambient d’Alemanya i el Centre Tecnològic LEITAT, membre del clúster.

Més informació

Presentacions i vídeo del webinar

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita al soci Arpe

Visita al soci Arpe

L’equip del clúster va visitar el soci Arpe, líder en la producció de productes promocionals personalitzats de microfibra.

Enfortim llaços amb el Quebec

Enfortim llaços amb el Quebec

El 22 de novembre, l’AEI Tèxtils va rebre la visita d’un representant de la Oficina del Quebec a Barcelona (Govern de Quebec) i d’un representant de Montréal International.

Visita a la UPC

Visita a la UPC

El clúster va visitar les instal·lacions tèxtils de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa, dins d’una trobada oberta per presentar l’oferta educativa i les oportunitats de col·laboració empresarial amb l’ecosistema tèxtil català.

Pin It on Pinterest