Notícies

L’esdeveniment final del projecte LIFE-FLAREX reuneix empreses i organitzacions per a debatre sobre les alternatives als actuals retardants de flama

18/06/2020

El projecte LIFE-FLAREX, coordinat per l’AEI Tèxtils, va celebrar el seu esdeveniment final el 17 de juny, en format webinar, que va comptar amb més de 60 participants.

L’objectiu del webinar era presentar els principals resultats del projecte LIFE-FLAREX i obrir el debat sobre la implementació d’estratègies de substitució de productes químics perillosos i les oportunitats per a la indústria tèxtil, particularment per als productes ignífugs utilitzats en procesos d’acabat tèxtil.

Entre els ponents convidats varen participar-hi representants de la Comissió Europea (Direcció General de Medi Ambient), EASME (Agència Executiva per a les PIMEs), la ECHA (Agència Europea de Substàncies Químiques), EURATEX (Confederació Europea de l’Tèxtil i la Confecció), ChemSec (Secretaria Internacional de Substàncies Químiques), l’Agència Federal de Medi Ambient d’Alemanya i el Centre Tecnològic LEITAT, membre del clúster.

Més informació

Presentacions i vídeo del webinar

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest