Notícies

LIASA rep el reconeixement d’Hispack pels seus 100 anys

30/05/2018

Fer 100 anys és una fita difícil d’assolir. I si, a més, ens centrem en empreses familiars, només un 2,6% arriba a la quarta generació o la supera. LIASA, membre de l’AEI Tèxtils, celebra aquesta efemèride mantenint l’aposta per la innovació en productes tècnics i aplicacions de productes específics per sectors tant dispars com packaging, agricultura, alimentació i esport. Per aconseguir aquests objectius LIASA creu en la consolidació d’un bon equip professional, que en l’actualitat compta amb 50 treballadors, i l’ampliació de quota de mercat nacional i internacional en sectors nous.

El lliurament del guardó al seu Director General Jaime Cabré, per part del President d’Hispack 2018 Sr. Xavier Riera-Marsá i del Director Xavier Pascual, es va dur a terme el primer dia de fira en un acte de protocol en el recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI TÈXTILS a Techtextil

L’AEI Tèxtils va participar a Techtextil 2024 del 23 al 26 d’abril amb un estand conjunt amb diversos dels seus membres: FINSA, Pont Aurell y Armengol, Hilados Egarfil, Technitiger, VTS Technical Tèxtils, Laminats Orient, Velutex Flock, Hilaturas Arnau i Polisilk.

Reunió de SustainTex

Reunió de SustainTex

Hem participat a una reunió del projecte SustainTex, celebrada a Malta els dies 6 i 7 de maig.

Pin It on Pinterest