Notícies

LIASA participa a Hispack

14/05/2018

LIASA, membre de l’AEI Tèxtils, ha estat present a Hispack 2018, el Saló Internacional i més important d’Espanya sobre l’envàs, l’embalatge i processos de fabricació, que va tenir lloc al mes de maig a Barcelona

Com a proveïdor de solucions per a accessoris del Packaging, LIASA ha participat de manera activa en aquesta edició amb estand propi a la zona Premium Pack. Marc ideal per presentar les últimes novetats que aporta al sector, a més d’oferir informació als visitants sobre les múltiples solucions per al món del Packaging, amb especial èmfasi en els materials i acabats de qualitat per a l’embalatge de luxe.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest