Notícies

Llançament de l’Agrupació Europea d’Interès Econòmic EU-TEXTILE2030

28/11/2019

EU-TEXTILE2030, el clúster europeu en materials tèxtils avançats, es va reunir a Lió els dies 20 i 21 de novembre per celebrar l’última reunió del projecte organitzada per Techtera com a últim pas per tancar el projecte.

La reunió de Lió va servir per revisar el progrés general i els resultats del projecte, així com per a presentar la nova organització europea de materials tèxtils avançats, EUTEXTILE2030, amb forma legal d’Agrupació Europea d’Interès Econòmic (AEIE).

Sis socis del consorci han fundat aquesta nova entitat com a plataforma per a promocionar la internacionalització, la innovació i l’economia circular dins del sector. El Sr. Felipe Carrasco ostenta la presidència, l’AEI Tèxtils es fa càrrec de la secretaria, Techtera compta amb la vicepresidència i CLUTEX porta la tresoreria. D’altra banda, ATEVAL, CS-POINTEX i SACHSEN! TEXTIL estan representats com a vocals a la junta directiva.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest