Notícies

Llançament de l’Agrupació Europea d’Interès Econòmic EU-TEXTILE2030

28/11/2019

EU-TEXTILE2030, el clúster europeu en materials tèxtils avançats, es va reunir a Lió els dies 20 i 21 de novembre per celebrar l’última reunió del projecte organitzada per Techtera com a últim pas per tancar el projecte.

La reunió de Lió va servir per revisar el progrés general i els resultats del projecte, així com per a presentar la nova organització europea de materials tèxtils avançats, EUTEXTILE2030, amb forma legal d’Agrupació Europea d’Interès Econòmic (AEIE).

Sis socis del consorci han fundat aquesta nova entitat com a plataforma per a promocionar la internacionalització, la innovació i l’economia circular dins del sector. El Sr. Felipe Carrasco ostenta la presidència, l’AEI Tèxtils es fa càrrec de la secretaria, Techtera compta amb la vicepresidència i CLUTEX porta la tresoreria. D’altra banda, ATEVAL, CS-POINTEX i SACHSEN! TEXTIL estan representats com a vocals a la junta directiva.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

Visita d’IDOM-ELMENEEIG

El 29 de gener, el clúster va rebre la visita d’una monitora d’IDOM-ELMENEEIG.

Reunió del projecte ADDTEX

Reunió del projecte ADDTEX

L’equip del clúster es va desplaçar a Atenes, els dies 29 a 31 de gener, per participar a la reunió del projecte ADDTEX.

Reunió del projecte HACKTEX

Reunió del projecte HACKTEX

Els dies 7 i 8 de febrer, el clúster va participar a una reunió de seguiment del projecte HACKTEX.

Pin It on Pinterest