Notícies

L’AEI Tèxtils participa a l’iTechStyle Summit a Porto

08/04/2019

L’AEI Tèxtils ha estat present a la tercera edició del congrés internacional del sector tèxtil organitzat pel centre tecnològic CITEVE, l’iTechStyle Summit, celebrat a Porto del 2 al 4 d’abril.

Josep Casamada, Project Manager de l’AEI Tèxtils, hi va impartir la ponència Sostenibilitat i economia circular: una oportunitat per a incrementar la competitivitat de la indústria tèxtil.

Paral·lelament al congrés, varen tenir lloc diverses reunions de la xarxa europea d’experts en materials tèxtils avançats CONTEXT, liderada per la Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, la Dra. Ariadna Detrell.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest