Notícies

L’AEI Tèxtils organitza un workshop sobre productes ignífugs a Brussel·les

21/12/2017

L’AEI Tèxtils ha organitzat, juntament amb la patronal tèxtil europea EURATEX i l’agència europea de substàncies químiques ECHA, un workshop sobre productes ignífugs.

Aquest workshop, que tindrà lloc a Brussel·les el 16 de gener, s’emmarca dins el projecte LIFE-FLAREX, liderat per l’AEI Tèxtils.

L’objectiu  és debatre sobre els avenços i la implementació de polítiques de substitució de productes químics en la indústria tèxtil, en particular sobre l’ús de retardants de flama en productes tèxtils per a la llar, com ara catifes, tapisseria i altres productes com matalassos o cortines.

Es preveu l’assistència dels principals stakeholders europeus en el sector: empreses tèxtils, usuaris, productors químics, investigadors i experts i l’administració pública.

Més informació

 

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest