Notícies

L’AEI Tèxtils organitza un workshop del projecte MIDWOR-LIFE

01/04/2017

El 15 de març va tenir lloc a la Casa de la Seda, a Barcelona, un workshop del projecte europeu MIDWOR-LIFE, coordinat per l’AEI Tèxtils.

El workshop, co-organitzat entre l’AEI Tèxtils i la patronal tèxtil europea Euratex, va reunir diversos representants europeus de patronals tèxtils, centres de recerca, laboratoris d’assaig i distribuidors i productors químics.

L’objectiu de la sessió era presentar el projecte i el seu progrés als principals stakeholders europeus, debatre els resultats preliminars amb experts, determinar com el projecte pot aportar valor afegit a la indústria i com maximitzar l’impacte de la demostració que es durà a terme en els propers mesos per assegurar la transferibilitat dels resultats a altres països o regions.

            

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest