Notícies

L’AEI Tèxtils ha estat a Marroc participant al congrés ITMC

18/11/2019

Del 13 al 15 de novembre va tenir lloc a Marràqueix el congrés internacional ITMC – International Conference on Intelligent Textiles & Mass Customisation.

El dia 14, la Dra. Ariadna Detrell, Clúster Manager de l’AEI Tèxtils, va presentar la xarxa d’experts en materials tèxtils avançats CONTEXT, que lidera.

També varen participar a l’ITMC dos membres de l’AEI Tèxtils, el Centre Tecnològic LEITAT i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

LEITAT va presentar el projecte LIFE-FLAREX, a càrrec de la investigadora Nora Boisserée. LIFE-FLAREX és un projecte coordinat per l’AEI Tèxtils, que té com a objectiu promoure la substitució dels actuals retardants de flama aplicats en processos d’acabat tèxtil per alternatives més sostenibles.

Per part de la UPC, la Dra. Mónica Ardanuy, va presentar FOSTEX, projecte que lidera i del qual l’AEI Tèxtils n’és soci.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest