Notícies

L’AEI Tèxtils a la ITMA

03/07/2019

L’AEI Tèxtils ha estat present en la darrera edició de la ITMA, la fira de maquinària tèxtil més important del món, celebrada a Barcelona del 20 al 26 de juny.

Quatre dels socis del clúster varen participar-hi amb un stand: ANTEX, LEITAT, INTEXTER-UPC i LUMAQUIN (al stand de la seva representada SDL Atlas).

La Clúster Manager i el Project Manager de l’AEI Tèxtils varen participar en diverses activitats en el marc de la fira i es va reunir amb diversos dels seus socis internacionals.

També, amb motiu de l’assistència d’organitzacions internacionals a la ITMA, l’AEI Tèxtils va organitzar visites a dos dels seus centres associats, a Terrassa, LEITAT i INTEXTERUPC.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest