Notícies

Inici del projecte europeu TECLO

03/05/2015

El mes de desembre de 2014 es va iniciar el projecte europeu TECLO – Textile and Clothing Knowledge Alliance. Future textile and clothing managers for export, marketing, innovation, sustainability and entrepreneurship oriented companies, cofinançat pel programa Erasmus+ de la Comissió Europea.

erasmus-logo[1]

L’AEI Tèxtils és un dels 14 partners del projecte, liderat per la universitat italiana Link Campus University.

L’objectiu del projecte és la modernització dels sistemes d’educació superior Europeus en l’àmbit del tèxtil i la confecció mitjançant una millor anticipació a les competències requerides basades en el desenvolupament de col·laboracions entre l’àmbit educatiu i l’empresarial.

Es definirà un nou perfil innovador dels directius del sector tèxtil-confecció, per a que puguin adquirir i actualitzar les exigents competències requerides per a:

1) Aplicar estratègies orientades a l’exportació;

2) Posar en pràctica la innovació no tecnològica i innovació en màrqueting;

3) Re enginyeria de processos d’acord amb la sostenibilitat, la RSE i la qualitat;

4) Perseguir el canvi i l’eficiència a través de les competències empresarials innovadores.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest