Notícies

Hidrocolor col·labora amb el projecte MIDWOR-LIFE

30/01/2018

El 29 de gener es varen dur a terme part de les proves industrials del projecte MIDWOR-LIFE a l’empresa d’acabats Hidrocolor, soci de l’AEI Tèxtils.

El projecte MIDWOR-LIFE té com a objectiu reduir l’impacte sobre el medi ambient, la salut i la seguretat dels actuals productes químics repelents de líquits que s’utilitzen en els processos d’acabat tèxtil.

Hidrocolor, com a empresa compromesa amb el medi ambient, va cedir les seves instal·lacions per a les aplicacions industrials d’un producte convencional i dues alternatives, seleccionats en el marc del projecte.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest