Notícies

Firmem un acord de col·laboració amb ATEVAL

27/10/2017

L’AEI TÈXTILS ha signat un conveni de col·laboració amb ATEVAL per a la implementació i execució del projecte europeu EU-TEXTILE2030 coordinat per aquesta associació valenciana.

El conveni, signat pel president d’ATEVAL, León Grau, i la directora de l’AEI TÈXTILS, Ariadna Detrell, permetrà la creació de l’Associació Europea de Clústers de Tèxtils Tècnics conformada per clústers d’Espanya, França, Itàlia, República Txeca i Alemanya.

El projecte EUTEXTILE2030 dóna continuïtat a TEXTILE2020, una de les iniciatives més importants de la Unió Europea en matèria tèxtil. En el seu conjunt suposa una gran estratègia internacional per assegurar, reforçar i ampliar la competitivitat de les pimes europees en el sector de materials tèxtils avançats.

L’acord amb ATEVAL permetrà unir i coordinar esforços tant en el marc del projecte com en altres activitats, en benefici de les empreses de les dues entitats.

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest