Notícies

Finalitza el projecte MIDWOR-LIFE

17/09/2018

El 31 d’agost va finalitzar el projecte europeu MIDWOR, coordinat per l’AEI Tèxtils.

El projecte ha generat molt d’interès a stakeholders d’alt nivell que s’hi han involucrat de diverses maneres, incloent l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), l’Agència Europea de Productes Químics (ECHA) i la patronal europea de la indústria tèxtil (EURATEX).

L’equip del projecte continuarà treballant per a promoure la sostenibilitat dels diferents productes utilitzats a la indústria tèxtil mitjançant diferents iniciatives en marxa.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest