Notícies

Finalitza amb èxit la missió de EU-TEXTILE2030 a Colòmbia

31/07/2018

L’AEI Tèxtils ha liderat la missió a Colòmbia, els dies 23 a 27 de juliol, organitzada en el marc del projecte EU-TEXTILE2030, el clúster europeu de materials tèxtils avançats.

Durant la missió, s’han exposat diversos productes dels socis dels diferents clústers, en un stand a la fira Colombiamoda. També s’han mantingut reunions i realitzat visites a diversos stakeholders del sector al país: clústers, associacions empresarials, centres d’investigació i iniciatives governamentals relacionades.

EU-TEXTILE2030 valora molt positivament la missió, que ha permès a les empreses participants explorar el mercat de Colòmbia i els contactes realitzats, dels quals es preveuen que derivin aliances estratègiques per als clústers i els seus membres.

Més informació

Comparteix aquesta notícia:

Notícies recents

Trobada de socis

Trobada de socis

L’AEI Tèxtils va celebrar la seva trobada periòdica el dia 24 de gener, en la que varen participar-hi 20 representants de diverses empreses i organitzacions associades.

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

Nou curs obert sobre economia circular i ecodisseny

En el marc del projecte europeu CLEANTEX, en el que l’AEI Tèxtils ha participat com a soci juntament amb el Centre Tecnològic LEITAT, s’ha creat un curs obert en línia i massiu (MOOC), enfocat a l’economia circular i l’ecodisseny al sector tèxtil.

Agenda de febrer

Agenda de febrer

Durant el mes de febrer, el clúster durà a terme diverses activitats per als seus socis i participarà en vàries reunions de projectes europeus.

Pin It on Pinterest